Παιδί & Μέλι
για τοστάκι

Bιολογικό ψωμί νέας γενιάς για τοστάκι

με φιλτραρισμένο νερό, μέλι και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

10,5g πρωτεΐνη, χωρίς χλώριο και βαρέα μέταλλα

Πηγή πρωτεϊνών
Λιγότερο αλάτι
Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα
Χαμηλά κορεσμένα λιπαρά

Το «Παιδί & Μέλι» προσφέρει την υγιεινότερη απόλαυση ενός τοστ για σάντουιτς, για όλες τις ώρες της ημέρες και για όλη την οικογένεια. Η πινελιά του μελιού του δίνει αξεπέραστη θρεπτική αξία, υφή και γεύση, σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο γνωρίζατε έως σήμερα.

Αποτελεί σημαντική πηγή πρωτεϊνών, περιέχει λιγότερο αλάτι, διαθέτει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και κορεσμένα λιπαρά και η ευεργετική δράση του μελιού προσφέρει φυσική ενέργεια, και θετική επίδραση στο οργανισμό σας.

Για τη παραγωγή του επιλέγονται προσεχτικά συστατικά, που δεν περιέχουν πρόσθετα λιπασμάτων, ορμονών, χημικών, φυτοφαρμάκων, χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και δεν είναι μεταλλαγμένα και επεξεργασμένα, τα οποία αποδεδειγμένα επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Παράγεται και διακινείται σύμφωνα με τον κανονισμό αριθ. (ΕΚ) 1169/2011 του ΕΦΕΤ.

Ελέγχεται και πιστοποιείται βάσει των κανονισμών 834/2007 & 889/2008 της ΕΕ, από το ινστιτούτο ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών τροφίμων Bio-Hellas και φέρει ειδική σήμανση, που αφορά το βιολογικό τρόπο παραγωγής του, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

100% Βιολογικό
Vegetarian
Γλυκαιμικό Φορτίο: Υψηλό
Ισοδύναμα Υδατανθράκων: 3,4
Συστατικά: Βιολογικό Αλεύρι Σίτου (52,30%), Φιλτραρισμένο Νερό Δικτύου, Βιολογικό Φυσικό Προζύμι Βασιλικού από Σίτο Ολικής Αλέσεως, Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, Βιολογική Νωπή Μαγιά, Βιολογικό Μέλι*, Θαλασσινό Ακατέργαστο Αλάτι
Ελεύθερο από: Υδρογονωμένα Λιπαρά, Λευκή Ζάχαρη
Βάρος ανά τεμάχιο: 340g

Ανά 100γρ/Per 100g
Ενέργεια/Energy: 279kcal /1169kj
Λιπαρά/Fat: 3,6 g
Κορεσμένα/Saturates: 0,6 g
Υδατάνθρακες/Carbohydrates: 5,1 g
Σάκχαρα/Sugars: 1,7 g
Πρωτεΐνη/Protein: 10,5 g
Εδώδιμες Ίνες: 2,6 g
Αλάτι/Salt: 0,7 g
Νάτριο: 0,3 g
Ω-3 λιπαρά οξέα: 0 g
Θερμίδες ανά μερίδα 24g: 67Kcal/ 281kj