Κριτσίνι
Χαρούπι

Bιολογικό κριτσίνι με Χαρούπι

4,6g/100g φυτικές ίνες , χωρίς χλώριο και βαρέα μέταλλα

Φιλτραρισμένο νερό

Υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες

Υψηλή περιεκτικότητα σε μονο-ακόρεστα λιπαρά οξέα

Υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα

Vegan

Το χαρουπάλευρο είναι ένα πολύ θρεπτικό και υγιεινό είδος αλευριού που παρασκευάζεται καβουρδίζοντας και αλέθοντας το χαρούπι. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, περιέχει επίσης βιταμίνες Β, σίδηρο, ασβέστιο και κάλιο, αλλά και καλά λιπαρά όπως το λινολεϊκό οξύ και το ολεϊκό οξύ, ενώ χαρίζει υπέροχη γεύση κακάο όπου προστίθεται.

Όλα αυτά τα οφέλη, μαζί με υπέροχη γεύση, η SpeltaOrganicsτα φέρνει σε ένα υπέροχο, τραγανό σνακ για όλες τις ώρες, στα Βιολογικά Κριτσίνια με χαρούπι. Διαφορετικά από όλα τα κριτσίνια που έχετε δοκιμάσει, τα Βιολογικά Κριτσίνια με χαρούπι SpeltaOrganicsείναι πεντανόστιμα, εύπεπτα χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη και πλούσια σε καλά λιπαρά από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και το χαρουπάλευρο. Πάρτε τα μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ που θα σβήσει την πείνα σας.

Το φιλτραρισμένο νερό δεν περιέχει χλώριο και βαρέα μέταλλα.

Για την παραγωγή τους επιλέγονται προσεχτικά συστατικά, που δεν περιέχουν πρόσθετα λιπασμάτων, ορμονών, χημικών, φυτοφαρμάκων, χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και δεν είναι μεταλλαγμένα και επεξεργασμένα, τα οποία αποδεδειγμένα επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Παράγεται και διακινείται σύμφωνα με τον κανονισμό αριθ. (ΕΚ) 1169/2011 του ΕΦΕΤ.

Ελέγχεται και πιστοποιείται βάσει των κανονισμών 834/2007 & 889/2008 της ΕΕ, από το ινστιτούτο ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών τροφίμων Bio-Hellas και φέρει ειδική σήμανση, που αφορά το βιολογικό τρόπο παραγωγής του, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

100% Βιολογικό
Vegan
Γλυκαιμικό Φορτίο: Υψηλό
Ισοδύναμα Υδατανθράκων: 5,7
Συστατικά:
Αλεύρι από Δίκοκκο Σίτο Ολικής Αλέσεως*, Φιλτραρισμένο Νερό, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο*, Χαρουπάλευρο*, BakingPowder*, Ξύδι*, Θαλασσινό Ακατέργαστο Αλάτι, Ζάχαρη Καρύδας*

Ελεύθερο από: Υδρογονωμένα Λιπαρά, Λευκή Ζάχαρη
Βάρος ανά τεμάχιο: 200g

Ανά 100γρ/Per 100g
Ενέργεια/Energy: 414 kcal/1732kj
Λιπαρά/Fat: 22,0g
Κορεσμένα/Saturates: 2,8g
Υδατάνθρακες/Carbohydrates: 51g
Σάκχαρα/Sugars: 8,2g
Πρωτεΐνη/Protein: 7,1g
Εδώδιμες Ίνες: 6,9g
Νάτριο: 0,8g
Ω-3 λιπαρά οξέα: 0,2g