Βιολογικό Τσουρεκάκι
Chocolatello

Bιολογικό τσουρεκάκι με γέμιση σοκολάτας φουντουκιών και αλεύρι από Δίκοκκο
Σίτο


Φιλτραρισμένο νερό
Vegan

Το Chocollatelloτης SpeltaOrganicsμε δίκοκκο αλεύρι με πλούσια γέμιση βιολογικής σοκολάτας φουντουκιών είναι ένας πραγματικός πειρασμός που δε θα μπορέσεις να αντισταθείς. Για το γραφείο, το σχολείο, για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Τα αρώματα από το μαχλέπι, μαστίχα και κάρδαμο και το λάδι καρύδας είναι συστατικά μοναδικά και διατροφικής αξίας για μία προσεγμένη διατροφή κάθε στιγμή.

Το φιλτραρισμένο νερό δεν περιέχει χλώριο και βαρέα μέταλλα.

Για τη παραγωγή του επιλέγονται προσεχτικά συστατικά, που δεν περιέχουν πρόσθετα λιπασμάτων, ορμονών, χημικών, φυτοφαρμάκων, χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και δεν είναι μεταλλαγμένα και επεξεργασμένα, τα οποία αποδεδειγμένα επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Παράγεται και διακινείται σύμφωνα με τον κανονισμό αριθ. (ΕΚ) 1169/2011 του ΕΦΕΤ.

Ελέγχεται και πιστοποιείται βάσει των κανονισμών 834/2007 & 889/2008 της ΕΕ, από το ινστιτούτο ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών τροφίμων Bio-Hellas και φέρει ειδική σήμανση, που αφορά το βιολογικό τρόπο παραγωγής του, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

100% Βιολογικό
Vegan
Γλυκαιμικό Φορτίο: Υψηλό
Ισοδύναμα Υδατανθράκων: 3,1
Συστατικά: Αλεύρι Σίτου, Φιλτραρισμένο Νερό, Ζάχαρη Καρύδας, Αλεύρι από Δίκοκκο Σίτο (10,57%), Λάδι Καρύδας, Ρόφημα Καρύδας, Νωπή Μαγιά (ειδικά για σάκχαρα, Μπέϊκιν Πάουντερ, Επάλειψη Πραλίνας Φουντουκιού ((Ζάχαρη από Ζαχαροκάλαμο, Φοινικέλαιο, Ηλιέλαιο, Φουντούκια (14,00%), Σκόνη Κακάου (χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά), Αλεύρι Λούπινο (γλυκό), Βανίλια Μπέρμπον), Θαλασσινό Ακατέργαστο Αλάτι, Ξύδι, Ξύσμα Πορτοκαλιού, Κάρδαμο, Μαχλέπι, Άρωμα Μαστίχας Χίου


  Βάρος ανά τεμάχιο:
110g

Ανά 100γρ/Per 100g
Ενέργεια/Energy: 344 kcal/1439kj
Λιπαρά/Fat: 13,3 g
Κορεσμένα/Saturates: 10,7 g
Υδατάνθρακες/Carbohydrates: 51 g
Σάκχαρα/Sugars: 14,4 g
Πρωτεΐνη/Protein: 7,1 g
Εδώδιμες Ίνες: 2,0 g
Νάτριο: 0,3 g
Ω-3 λιπαρά οξέα: 0,0 g