Φρυγανιά
Χωρίς Αλάτι

Bιολογική Φρυγανιά Χωρίς Αλάτι με 100% αλεύρι από Δίκοκκο Σίτο

6,9g/100g φυτικές ίνες , χωρίς αλάτι

Φιλτραρισμένο νερό

Υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες

Πηγή πρωτεϊνών

Χωρίς κορεσμένα λιπαρά

Vegan

Ένα εξαιρετικά υγιεινό snackγια εσάς, που έχετε αφαιρέσει το αλάτι (νάτριο) από τη διατροφή σας. Με 100% αλεύρι από Δίκοκκο σίτο με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνεςκαι πρωτεΐνες.

Η Φρυγανιά Χωρίς Αλάτι της SpeltaOrganics λειτουργεί βοηθητικά για στον ανθρώπινο οργανισμό σας, καθώς την ύπαρξη νατρίου. Η αφαίρεση της κατανάλωσης αλατιού από τη διατροφή μας, συμβάλλει στη μείωσης της υπέρτασης και την μείωσης του κινδύνου καρδιολογικών και εγκεφαλικών νοσημάτων.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και άλλους διεθνείς υγειονομικούς οργανισμούς, οι ενήλικες δεν πρέπει να καταναλώνουν πάνω από 5gαλάτι την ημέρα (ή 2g νάτριο).

Το φιλτραρισμένο νερό δεν περιέχει χλώριο και βαρέα μέταλλα.

Για τη παραγωγή του επιλέγονται προσεχτικά συστατικά, που δεν περιέχουν πρόσθετα λιπασμάτων, ορμονών, χημικών, φυτοφαρμάκων, χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και δεν είναι μεταλλαγμένα και επεξεργασμένα, τα οποία αποδεδειγμένα επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Παράγεται και διακινείται σύμφωνα με τον κανονισμό αριθ. (ΕΚ) 1169/2011 του ΕΦΕΤ.

Ελέγχεται και πιστοποιείται βάσει των κανονισμών 834/2007 & 889/2008 της ΕΕ, από το ινστιτούτο ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών τροφίμων Bio-Hellas και φέρει ειδική σήμανση, που αφορά το βιολογικό τρόπο παραγωγής του, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

100% Βιολογικό
Vegan
Γλυκαιμικό Φορτίο: Υψηλό
Ισοδύναμα Υδατανθράκων: 4,7
Συστατικά:  
Φιλτραρισμένο Νερό, Αλεύρι από Δίκοκκο Σίτο*, Αλεύρι από Δίκοκκο Σίτο Ολικής Αλέσεως*, Προζύμι από Αλεύρι Δίκοκκο Σίτο Ολικής Αλέσεως*, Νωπή Μαγιά

Ελεύθερο από: Υδρογονωμένα Λιπαρά, Λευκή Ζάχαρη
Βάρος ανά τεμάχιο: 350g

Ανά 100γρ/Per 100g
Ενέργεια/Energy: 351 kcal/1467kj
Λιπαρά/Fat: 3,3g
Κορεσμένα/Saturates: 0,0g
Υδατάνθρακες/Carbohydrates: 70g
Σάκχαρα/Sugars: 6,5g
Πρωτεΐνη/Protein: 11,2g
Εδώδιμες Ίνες: 6,90g
Νάτριο: 0,0g
Ω-3 λιπαρά οξέα: 0,0g