Φρυγανιά
Χαρούπι

Bιολογική Φρυγανιά με Χαρούπι

9,6g/100g φυτικές ίνες , 14,4g/100g πρωτεΐνη, χωρίς χλώριο και βαρέα μέταλλα
Φιλτραρισμένο νερό
υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες
χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα
πηγή πρωτεϊνών
χαμηλά λιπαρά
χαμηλά κορεσμένα λιπαρά
λιγότερο αλάτι

Οι φρυγανιές είναι ένα από τα βασικά συστατικά του πρωινού και των σνακ της ημέρας, καθώς μπορούν να συνδυαστούν με αλείμματα, φρούτα, λαχανικά, μέλι, ξηρούς καρπούς. Οι Βιολογικές Φρυγανιές με Χαρούπι της SpeltaOrganics είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία φρυγανιάς για όσους ψάχνουν το διαφορετικό, την ποικιλία και την ποιότητα, καθώς η προσθήκη χαρουπιού της ανεβάζει τη διατροφική αξία και της χαρίζει ιδιαίτερη γεύση που θα λατρέψετε!

Με υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη, πλούσιες σε βιταμίνες Β, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο και χαλκό, χάρη στο χαρουπάλευρο, οι Βιολογικές Φρυγανιές με Χαρούπι σας χαρίζουν όλα τα οφέλη του χαρουπιού σε μια τραγανή μπουκιά που θα αναβαθμίσει το πρωινό ή τα σνακ της ημέρας. Ακόμη, είναι πιο εύπεπτες, καθώς το χαρουπάλευρο, που συνδυάζεται με τα υπόλοιπα άλευρα, δεν περιέχει γλουτένη.

Το φιλτραρισμένο νερό δεν περιέχει χλώριο και βαρέα μέταλλα.

Για τη παραγωγή του επιλέγονται προσεχτικά συστατικά, που δεν περιέχουν πρόσθετα λιπασμάτων, ορμονών, χημικών, φυτοφαρμάκων, χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και δεν είναι μεταλλαγμένα και επεξεργασμένα, τα οποία αποδεδειγμένα επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Παράγεται και διακινείται σύμφωνα με τον κανονισμό αριθ. (ΕΚ) 1169/2011 του ΕΦΕΤ.

Ελέγχεται και πιστοποιείται βάσει των κανονισμών 834/2007 & 889/2008 της ΕΕ, από το ινστιτούτο ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών τροφίμων Bio-Hellas και φέρει ειδική σήμανση, που αφορά το βιολογικό τρόπο παραγωγής του, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

100% Βιολογικό
Vegan
Γλυκαιμικό Φορτίο: Υψηλό
Ισοδύναμα Υδατανθράκων: 5,3
Συστατικά:
Αλεύρι Σίτου, Φιλτραρισμένο Νερό, Αλεύρι Σίτου Ολικής Αλέσεως, Προζύμι Σίτου Ολικής Αλέσεως, Χαρουπάλευρο (4,30%), Ζάχαρη Καρύδας, Νωπή Μαγιά, Θαλασσινό Ακατέργαστο Αλάτι

Ελεύθερο από: Υδρογονωμένα Λιπαρά, Λευκή Ζάχαρη
Βάρος ανά τεμάχιο: 350g

Ανά 100γρ/Per 100g
Ενέργεια/Energy: 378 kcal/1581kj
Λιπαρά/Fat: 1,8g
Κορεσμένα/Saturates: 0,4g
Υδατάνθρακες/Carbohydrates: 80g
Σάκχαρα/Sugars: 5,0g
Πρωτεΐνη/Protein: 14,4g
Εδώδιμες Ίνες: 9,60g
Νάτριο: 0,4g
Ω-3 λιπαρά οξέα: 0,0g