4 Δημητριακά
για τοστάκι

Bιολογικό ψωμί νέας γενιάς για τοστάκι με β-γλυκάνες από βρώμη και κριθάρι.

Οι β-γλυκάνες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων

Xοληστερόλης στο αίμα.
Φιλτραρισμένο νερό
Πηγή εδώδιμων ινών
Πηγή πρωτεϊνών
Λιγότερο αλάτι
Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα
Χαμηλά κορεσμένα λιπαρά

Το νέο βιολογικό ψωμί για τοστάκι 4Δημητριακά της SpeltaOrganics περιέχει τα τέσσερα πιο θρεπτικά δημητριακά, κριθάρι, σιτάρι, δίκοκκο σίτο και βρώμη, για μια καθημερινή ισορροπημένη διατροφή, ενώ αποτελεί πηγή φυτικών ινών, περιέχει λιγότερο αλάτι και είναι εξαιρετικά υγιεινό και υπέροχα νόστιμο.

Κάθε μερίδα 100g 4Δημητριακά, παρέχει 1g β-γλυκάνης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3 g β-γλυκάνης από βρώμη και κριθάρι, σε συνδυασμό με μια πολύπλευρη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η β-γλυκάνη είναι μια διαλυτή φυτική ίνα, που προέρχεται από την βρώμη και το κριθάρι και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.

Για τη παραγωγή του επιλέγονται προσεχτικά συστατικά, που δεν περιέχουν πρόσθετα λιπασμάτων, ορμονών, χημικών, φυτοφαρμάκων, χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και δεν είναι μεταλλαγμένα και επεξεργασμένα, τα οποία αποδεδειγμένα επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Παράγεται και διακινείται σύμφωνα με τον κανονισμό αριθ. (ΕΚ) 1169/2011 του ΕΦΕΤ.

Ελέγχεται και πιστοποιείται βάσει των κανονισμών 834/2007 & 889/2008 της ΕΕ, από το ινστιτούτο ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών τροφίμων Bio-Hellas και φέρει ειδική σήμανση, που αφορά το βιολογικό τρόπο παραγωγής του, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

100% Βιολογικό
Vegan
Γλυκαιμικό Φορτίο: Υψηλό
Ισοδύναμα Υδατανθράκων: 3,0
Συστατικά:
Φιλτραρισμένο Νερό, Αλεύρι Σίτου (21,13%), Αλεύρι από Βρώμη (19,21%), Αλεύρι από Δίκοκκο Σίτο (7,68%), Προζύμι από Σίτο Ολικής Αλέσεως, Ζάχαρη Καρύδας, Νωπή Μαγιά, Εξαιρετικά παρθένο Ελαιόλαδο, Νιφάδες από Κριθάρι (0,96%), Θαλασσινό Αλάτι

Ελεύθερο από: Υδρογονωμένα Λιπαρά, Λευκή Ζάχαρη
Βάρος ανά τεμάχιο: 470g

Ανά 100γρ/Per 100g
Ενέργεια/Energy: 256 kcal/1071kj
Λιπαρά/Fat: 3,5 g
Κορεσμένα/Saturates: 0,5 g
Υδατάνθρακες/Carbohydrates: 44 g
Σάκχαρα/Sugars: 3,1 g
Πρωτεΐνη/Protein: 8,6 g
Εδώδιμες Ίνες: 3,44 g
Αλάτι/Salt: 0,7 g
Νάτριο: 0,3 g
Ω-3 λιπαρά οξέα: 0,2 g
Θερμίδες ανά μερίδα 24g: 87
Kcal/364kj