Ψωμάκι Burger
Δίκοκκο & Σίτος

Bιολογικό ψωμάκι για burgerμε αλεύρι από Δίκοκκο Σίτο

Φιλτραρισμένο νερό

Πηγή πρωτεϊνών

Χαμηλά κορεσμένα λιπαρά

Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα

Vegan

Το ψωμάκι για burgerτης SpeltaOrganicsμε δίκοκκο αλεύρι είναι το αυθεντικό ψωμάκι για burger, αφράτο με τη σωστή ελαστικότητα. Φτιάξε ένα τώρα με τα υλικά, που προτιμάς.

Το Δίκοκκο αλεύρι – Triticum dicoccum είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία όπως ποτάσιο, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο και ψευδάργυρο.

Το φιλτραρισμένο νερό δεν περιέχει χλώριο και βαρέα μέταλλα.

Για τη παραγωγή του επιλέγονται προσεχτικά συστατικά, που δεν περιέχουν πρόσθετα λιπασμάτων, ορμονών, χημικών, φυτοφαρμάκων, χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και δεν είναι μεταλλαγμένα και επεξεργασμένα, τα οποία αποδεδειγμένα επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Παράγεται και διακινείται σύμφωνα με τον κανονισμό αριθ. (ΕΚ) 1169/2011 του ΕΦΕΤ.

Ελέγχεται και πιστοποιείται βάσει των κανονισμών 834/2007 & 889/2008 της ΕΕ, από το ινστιτούτο ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών τροφίμων Bio-Hellas και φέρει ειδική σήμανση, που αφορά το βιολογικό τρόπο παραγωγής του, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

100% Βιολογικό
Vegan
Γλυκαιμικό Φορτίο: Υψηλό
Ισοδύναμα Υδατανθράκων: 3,1
Συστατικά:  Αλεύρι Σίτου, Φιλτραρισμένο Νερό,  Ζάχαρη Καρύδας, Αλεύρι από Δίκοκκο Σίτο (10,57%), Λάδι Καρύδας, Ρόφημα Καρύδας, Νωπή Μαγιά (ειδικά για σάκχαρα, Μπέϊκιν Πάουντερ, Επάλειψη Πραλίνας Φουντουκιού ((Ζάχαρη από Ζαχαροκάλαμο, Φοινικέλαιο, Ηλιέλαιο, Φουντούκια (14,00%), Σκόνη Κακάου (χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά), Αλεύρι Λούπινο (γλυκό), Βανίλια Μπέρμπον), Θαλασσινό Ακατέργαστο Αλάτι, Ξύδι, Ξύσμα Πορτοκαλιού, Κάρδαμο, Μαχλέπι, Άρωμα Μαστίχας Χίου


Βάρος ανά τεμάχιο:
110g

Ανά 100γρ/Per 100g
Ενέργεια/Energy: 259 kcal/1080kj
Λιπαρά/Fat: 5,5 g
Κορεσμένα/Saturates: 0,7 g
Υδατάνθρακες/Carbohydrates: 44 g
Σάκχαρα/Sugars: 3,3 g
Πρωτεΐνη/Protein: 8,4 g
Εδώδιμες Ίνες: 2,4 g
Νάτριο: 0,4 g
Ω-3 λιπαρά οξέα: 0,0 g