,

Ψωμί με το καθαρότερο νερό!

Η Sπelta Organics είναι συνώνυμη με το καθαρότερο και το γευστικότερο ψωμί!

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα καθαρό νερό μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε πιο υγιείς και πιο ενεργητικοί. Επιπλέον, τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν επίσης πολύ υγιεινότερα και θα έχουν ισχυρότερα οστά και ανοσοποιητικό σύστημα. Υπάρχουν χωρίς αμφιβολία πολλά οφέλη τα οποία θα πρέπει να γνωρίζουμε, προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε καθαρό νερό.

Απολαμβάνετε καλύτερη γεύση στο ψωμί

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα του φιλτραρισμένου (καθαρότερου) νερού στο ψωμί μας. Το ψωμί μας έχει πολύ καλύτερη γεύση. Το χλώριο το βιολογικό φυσικό προζύμι με αποτέλεσμα να βελτιώνει τη γεύση και τη ποιότητα του ψωμιού.

Ευεργετικά αποτελέσματα για τον άνθρωπο

Δεδομένου ότι ένα φιλτραρισμένο νερό δεν περιέχει χλώριο, χλωραμίνη, και επιβλαβείς ρύπους, σίγουρα το κάνει εξαιρετικά υγιεινό. Τα ενεργητικά οφέλη είναι πολλαπλά, καθώς αποβάλλονται ευκολότερα τα άχρηστα ανόργανα μέταλλα και τοξίνες από τον ανθρώπινο οργανισμό, όλα τα όργανα του ανθρώπου προστατεύονται και συντηρούνται και ταυτόχρονα βελτιώνεται η φυσική και πνευματική κατάσταση του.

H Sπelta Organics καινοτομεί

Εμείς στην Sπelta Organic Bakery καινοτούμε και πρωτοπορούμε εφαρμόζοντας για πρώτη φορά στο κλάδο το τροφίμων ειδικό σύστημα καθαρισμού του νερού με την τεχνολογία ‘Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας’ IAM, η οποία θεωρείται η καλύτερη τεχνολογία στον καθαρισμό νερού.

Η χρησιμοποίηση φιλτραρισμένου νερού ως συστατικό τροφίμων αποτελεί καινοτομία και ευρεσιτεχνία της Sπelta Organics και η ιδιοκτησία της διασφαλίζεται από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).

Τώρα που ξέρετε πόσο πραγματικά ωφέλιμο είναι το καθαρότερο νερό στα τρόφιμα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα καθαρότερα και υγιεινότερα προϊόντα που υπάρχουν!